Högerklicksskydd

lördag 2 april 2011

Två mysiga pyjamastroll!



Igårkväll var Peter & Merlinda och Lowa här och åt middag med oss. Vi grillade och det var riktigt gott, det är som alltid speciellt gott första gången man grillar på året.

Våra tjejer har ju inte träffat varandra på jättelänge, jag tror dem har lekt med varandra en gång sen Merlinda började jobba på mitt jobb och det är ju ända sen i vintras. Så dem var lite blyga från början men efter ett tag var det full fart och jag tror dem hade rätt så roligt tillsammans. Sen var det dags att svida om till pyjamas efter middagen och då busade dem för fullt i soffan. Haha dem försökte sätta sina fötter mot varandra, jag vet inte riktigt vad dem höll på med men kul verkade dem då ha! Småtjopporna!

Det kändes bra att det gick så bra att ha dem tillsammans nu med, för vi har ju umgåtts ganska mycket när dem var små så det är ju kul om dem kan fortsätta att vara kompisar. Men sen är det väl mest bara ens eget fel att dem inte träffats, man har haft så mycket annat att göra och vi har varit sjuka och så. Men snart är det ju dags för bebisen att komma ut så då hoppas jag att jag kommer att få mer ork och inte behöver ha ont i kroppen hela dagarna. Jag längtar verkligen tills jag orkar vara ute på promenader igen, det saknar jag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar