Högerklicksskydd

söndag 24 april 2011

Husfunderingar

Idag har vi varit på en cykeltur och sedan även en liten biltur här runt i samhället. Vi har åkt runt och kollat på olika ställen där vi skulle kunna tänka oss att bo. Finns väl 3 områden här i samhället som vi är intresserade av, synd är ju dock att inget hus som vi är intresserade av är till salu där just nu. Men man kan ju i och för sig fråga runt och höra om det är nån som eventuellt tänkt sälja så småningom.

Vi har ju redan ett hus som det egentligen inte är nåt fel på - förutom läget. För några år sedan, innan vi hade barn så var det perfekt men nu ser man ju risker och faror i allt. Och då känns det inte så tryggt att bo med 2 små barn vid den mest trafikerade vägen i Robertsfors. Det är väl bara en tidsfråga innan Gry lär sig att öppna ytterdörren och då kommer jag verkligen att ha panik. För det går så fort för ett litet barn att springa ut på vägen...


Vårat nuvarande hus! Tänk om det bara vore på ett lite lugnare ställe. Då hade vi ju inte behövt flytta.



Nä... det känns sorgligt att vi inte kommer att kunna bo kvar här. Jag trivs verkligen med huset, sen vet jag ju att det kan hända olyckor vart man än bor men i och med att det som sagt är vid en såpass trafikerad väg som det är så känns det bara dumt att bo kvar. Det känns som att risken är större att det händer något här än i ett lugnare villaområde. Jag skulle aldrig förlåta mig själv om det hände något. Vi kommer ju aldrig kunna slappna av och ha barnen ute så länge vi bor här. Så man känner väl att det där med att hitta ett annat hus börjar på att vara mer och mer aktuellt.

Vi skulle som sagt bara ha hittat ett lämpligt hus att flytta till...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar